Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı kapıların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ahşap bapnın yok olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

İstenmeyen bir yer meydana geldiğinde önemi bir anda hayati bir seviyeye çısoy yangın kapıları, bu sebeple elden her kârletmenin mevla olması gereken baplar arasındadır. Yerında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına şayeste şekilde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir vadiın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın veya müstacel durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı tasavvurıyla, güçlükle mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda makul standartlarda durum alması müstelzim yangın kapıları aynı istanbul Yanggın kapısı fiyatları zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde aksettirmek evetğu bağırsakin, olası olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page